„ Az ember a szíve mélyén örökké oda való, ahol született.”
Tamási Áron

Tisztelt Látogatónk!

Községünk Önkormányzata nevében tisztelettel és szeretettel köszöntök minden kedves érdeklődőt településünk honlapján.

Szuhogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a természeti szépségekben gazdag Bódva-völgyében helyezkedik el.

Honlapunk kialakításának célja, hogy a táj szépségein túl átfogó képet nyújtsunk a település eredetéről, elődeink életéről, földrajzi adottságainkról, értékeinkről és hagyományainkról.

Részletes tájékoztatással igyekszünk bemutatni a Képviselő-testület tevékenységét, a település intézményeinek, civil szervezeteinek működését és a szolgáltatások elérhetőségét.  Remélem, hogy honlapunk – a személyes tájékoztatáson túl – megkönnyíti lakosaink számára a helyi közügyekben való tájékozódást, a feltöltött dokumentumok segítségével ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

A folyamatosan megjelenő hírek segítségével a mindennapjainkról szeretnénk szólni, valamint azokról a feladatokról, amelyeknek megvalósítása által a falu előrelépését, jövőjét kívánjuk biztosítani annak érdekében, hogy mindnyájan azt érezzük, jó itt élni.

Településünk életének bemutatásával valamennyi innen elszármazott, szülőfaluja iránt érdeklődő egykori lakosunkban szeretnénk kedves emlékeket idézni.

Őszintén bízom abban, hogy honlapunk segítségével sikerül azok számára is bemutatni Szuhogyot, akik sohasem hallottak erről a szép kis borsodi faluról.

Köszönöm megtisztelő érdeklődésüket és szeretettel várjuk településünkön!

Tisztelettel:

Hermánné Dienes Piroska

polgármester